BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, August 27, 2013

Selebihnya

Selebihnya aku ingin mencari ketenangan.... ketenangan yang hilang



PTPTN BLANK

Aku nak buat permohonan PTPTN tapi tak paham pulak. Time bukak akaun tu aku main bukak je tak bagitau pulak aku nak bukak akaun untuk masuk upu. Tahla, poning aku. Akibatnya tak buat lagi la permohonan aku.

Bakal ke UMK

Alhamdulillah chekleen bakal menyambung pelajaran ke UMK nanti. Walaupun masih kurang sihat dan minda masih bercelaru chekleen taknak lagi melepaskan peluang untuk menyambung pelajaran. Harapan chekleen agar chekleen mampu grad dan mencapai cita-cita murni chekleen. Lepas dah grad degree harapannya nak la dapat master...itupun kalau mampu. Belum tengok taraf degree ni lagi, mampu ke chekleen nak sesuaikan diri nanti dengan keadaan chekleen ni. Harapnya dapat la chekleen adapt nanti, dan dapat ramai kawan-kawan. Chekleen harap sambil-sambil belajar tu chekleen mampu keluar dari keadaan chekleen ni, moga dengan tempat baru chekleen boleh berada dalam keadaan yang baru. Doakan agar segalanya menjadi baik-baik sahaja, amin.

siapa itu???

BLOGGERS