BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, October 8, 2013

Akhirnya berblogging

Akhirnya aku tahu bukan kerana WIFI tetapi google chrome yang buat aku tak dapat sign in....Di UMK aku agak struggle dengan kepala yang agak ~~~...InsyaAllah dan Alhamdulillah aku masih kuat....kot. PTPTN tetiba nak jadi topik cause aku baru sedar aku tak tengok lagi menalah ni...Tau...tapi ngeng. Study, ok la just aku ni kureng lukisan...dah la sakit tambah dengan terlampau banyak nak difikir.....jopannya, aku banyak tak siap keje...huh... But lecturer kat UMK, lecturer aku la...setakat ni the best... Rasanya dengan keadaan aku ni, kira sangat best la keadaan persekitaran... Eventho aku sangat struggle tapi aku bersyukur dengan segala nikmat.... Well said, aku banyak serabut sebenarnya especially dengan sakit aku ni, terlampau banyak berfikir dan tidak melawannya. Rasanya, aku perlu jadi real survivor la dengan keadaan aku ni...

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS