BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, January 23, 2014

WARDED 2

Hari ni hari kedua aku berada di dalam wad... Memang sangat membosankan... Baru 2hari drip aku masuk dah kena tukar pangkal lengan plak... Apa nak wat, redha je lah.... Aku dah buat blood culture, ambil ESR, RFT, C3C4, dan plan nak wat kolonoscopy dan ultra sound, taktau la kalau ada lagiyang tertinggal nanti aku update balik kalau teringat..... Apa la penyebab aku cirit birit ni ye. MMF aku dah kena stop sebab doktor takut ada effect sebab aku dah lama makan ubat tu.... Menyesal pulak hilang buku lama, akibatnya  aku tak pasti bila on balik MMF aku.. sebab aku rasa kurang sehat jadi aku berhenti dulu.....

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS