BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, January 22, 2014

WARDED

HARINI aku admit ke hospital KB......Asal aku sambung blaja macam2 hal penyakit aku datang, nama pun ujian.... Aku cirit birit dan muntah2, hampir aku nak pitam..... Memandangkan aku dah warded, macam2 plak hal jadi....dugaaan betul... Tolong doakan aku cepat sihat. Aku nak snap gambar sebenarnya, akan tetapi aku tak tahu nak snap ngan lappy adik aku.... Lappy aku selamat bawak balik sebab kakak aku cakap aku tak tahu nak wat pape....Aku ada gambar aku kena cucuk kat tangan tapi dalam henpon aku plak, satu hal aku nak transfer seme bagai kesini..... Papehal doakan aku cepat sembuh semoga dapatlah aku sambung blaja kembali... 

BILA dah warded ni semalam aku teringat dekat UMI aku... Dah lama jugak aku teringat, tapi tah la wei....syahdu rasa.. Bila dalam ward ni paham2 je la memang aku dengan dia je selalunya. Skarang bila dia takde terasa sangat sebab orang lain wat dono je bila aku sakit... Kalau aku tak mintak ke hospital memang tak la kot... Tapi Allah tetap menolong hambaNYA, terbukak jugak hati abah aku nak bawak aku ke hospital... Tu pun dah dalam terpaksa, yela sapa nak jagakan yang kat rumah lagi.. Aku ni dulu UMI aku ada tolong jaga takpelah...

BAIKLAH, sekian sahaja coretan aku pada momen ini.. Lain kali ada peluang aku nak menulis lagi buat tatapan aku sendiri.


SEKIAN, Wassalam

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS