BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, October 10, 2014

10/10.14 - Lamanya tak update bloggggg

Assalamualaikum...wbt


Perghhhh lama giler chekleen tak update blog, bersawang dah pun.....huhuhu.... Ada ke orang datang? muahahaha dah tau jawapan lagi mao tanya kan....adesss, sekarang aku dah bisnes online, ada la jual barang-barang yang orang nak beli...huhu... kalo korang nak tengok2 leh la type kedai online chekleen ye....
link dia kedaichekleen.... chekleen tak up semua lagi barang-barang, belum siap sepenuhnya lagi kedai pun..
Adesss, perasan bizi la kan kaedahnya huhu....Apa lagi aku na cakap eh, hmmm, life cam biasa je, Deepavali nanti aku turun shah alam.... jum dating ngan aku nanti kat sna!!!!!!!!!!

Okay aku nak stop dulu, len kali jumpa lagi...muahhhhhhx

siapa itu???

BLOGGERS