BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, November 12, 2014

Happy Belated Birthday Miss ChekLeen aka CL!!!! 11/11/2014

Happy Birthday Sayanggggg!!!!!!!

Hahahaha, kelmarin 11/11 birtday aku... Sepautnya aku tulis post ni kelmarin tapi terlupa lak. Hahahaha.. Duk sibuk ngan whatsapp,wechat,FB,telegram terus lupa blog ni, huhu.. Banyak giler wishes yang aku dapat, alhamdulillah dengan setiap doa-doa yang disampaikan, aminnnn.... Semoga Allah memakbulkan segala-galanya, amin... Hrmmm, taon ni takde pape pun. Abah aku kena gi KL sebab ada mesyuarat so sempena besdai aku aku makan tomyam yang akak aku masak je la, hahahah. Hrmm, blog aku pun dah ramai yang tak masuk, kengkawan pun macam dah takde, dah takde sape dah nak wish besdai aku kat sini.. Aku rindu eyma, bubu, capri, mikez, liena, kakazz, kakmai....dorang dah tak datang blog aku dah huhuhu...

hermmm, aku ada kedai online, sila-sila la tengok ye kot ada yang berkenan...

HAPPY BIRTHDAY CHEKLEEN SAYANG!!! I LOVE YOU SO DAMN MUCH!!!! HEEHE

Wednesday, November 5, 2014

BERNIAGA

Assalamualaikum....


Lamanya tak update blog. Apetah aku nak tulis. hrmm sekarang ni aku berniaga, supplement, skincare... Semua untuk kecantikan. Perfumes pun ada, macam-macam la. WhatsApp je, hehe. Perfumes aku jual ada warranty, tapi sesetengah tak, macam mini set. Aku ada jual original, ori tester, ori reject dan mini set. Couple set pun ada.

Oh, aku nak cerita satu benda. Aku ada join satu company ni, networking la. Perghhhhh best giler kot. Seriously aku rasa tak menyesal join ok. Memang hadap la... Barangan yang aku dapt??? heh, korang kalu tengok memang terlopong la tengok harga. boleh buat tak tidur malam duk sengih sorang2. Dahla la dapat barang memang tahap best giler, nanti dapat pulak duit kalau korang ajak kawan korang join sekali. Kalau korang rasa macam, eh aku taknak la, menipu ni, aku dah try macam-macam... hah ni jawapan dia. Memang korang takkan menyesal kalau join okay. kalau korang rajin bertindak korang boleh jadi jutawan okay, duit masuk hari-hari, goyang kakai je... Aku nak capai matlamat tu nanti, hahahaha. Seronokkan?? Tengok kengkawan semua dah dapat tittle tu, aku jealous gak ase, tapi berbaloi la dengan usaha diorang. aku baru je join, dah memang rasa tahap best kot. Aku tak tipu ye.

Hrmmm, berbalik kepada bussiness, ada sesapa nak jadi dropship perfume?

LINK

siapa itu???

BLOGGERS