BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, November 12, 2014

Happy Belated Birthday Miss ChekLeen aka CL!!!! 11/11/2014

Happy Birthday Sayanggggg!!!!!!!

Hahahaha, kelmarin 11/11 birtday aku... Sepautnya aku tulis post ni kelmarin tapi terlupa lak. Hahahaha.. Duk sibuk ngan whatsapp,wechat,FB,telegram terus lupa blog ni, huhu.. Banyak giler wishes yang aku dapat, alhamdulillah dengan setiap doa-doa yang disampaikan, aminnnn.... Semoga Allah memakbulkan segala-galanya, amin... Hrmmm, taon ni takde pape pun. Abah aku kena gi KL sebab ada mesyuarat so sempena besdai aku aku makan tomyam yang akak aku masak je la, hahahah. Hrmm, blog aku pun dah ramai yang tak masuk, kengkawan pun macam dah takde, dah takde sape dah nak wish besdai aku kat sini.. Aku rindu eyma, bubu, capri, mikez, liena, kakazz, kakmai....dorang dah tak datang blog aku dah huhuhu...

hermmm, aku ada kedai online, sila-sila la tengok ye kot ada yang berkenan...

HAPPY BIRTHDAY CHEKLEEN SAYANG!!! I LOVE YOU SO DAMN MUCH!!!! HEEHE

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS