BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, February 17, 2015

Alhamdulillah - Kedai Cantik Online Miss Chekleen berjalan lancar

Assalamualaikum...


Alhamdulillah, Kedai Cantik Online Miss Chekleen berjalan dengan lancar. Dah dapat banyak juga la order starting hujung tahun lepas hingga ke hari ini. Alhamdulillah, syukur. Now, aku kena buat akaun elok2 la, tetiba aku macam pelik untung ratus2 tapi dalam bank sikit je hahahaha. Ye la dulu duk cash out duit je, lupa tanda. So sekarang kena buat akaun, debit kredit, duit keluar masuk.

Alhamdulillah, barang-barang semua murah2, jom la shopping dekat Kedai Cantik Online Miss Chekleen, kita bagi harga MAMPU MILIK semua. Alhamdulillah, customer semua pun suka, nak jadi pelanggan tetap. Alhamdulillah syukur.

Nanti stok baju dan tudung pula masuk. Barang ada tapi belum promot. Tak sempat kawe nak buat semua sekaligus. Kita tumpu supplement, skincare dan perfume dulu. Nanti sampai masa kita update baju, tudung dan lain2, okay. See you ~




www.kedaichekleen.blogspot.com

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS