BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, May 26, 2015

Alhamdulillahu Robbi - Syukran Ya Allah

Assalamualaikum....

Lamanya aku tak melayan blog. Dalam kepala aku pun dah asyik fikir pasal bisnes jak, huhuhu... Alhamdullillah syukur sangat dah, bisnes online aku sangat rancak dan lancar. Alhamdulillah. Dan sekarang perjalanan aku ke arah ToneExcel pun dah mula nak rancak... InshaaAllah semua rezeki dari Allah, telah ditentukan dah semuanya.

Di bawah ni link kedai aku, masih banyak yang belum di update
TEKAN SINI

Di bawah ini pula iklan ToneExcel aku
TEKAN SINI


Lama dah aku tak membebel dalam ni, entahlah, rasanya mungkin sebab aku ni terlampau busy dengan hidup kot sekarang hahahaha... Dulu 24 hours duk rumah je, jaga TV (chatting) dan menghadap internet.. Now bisnes lagi, ToneExcel lagi, MLM lagi, berkebun lagiiii....so many thingssssss to do.
BTW aku ada tulis MLM kan? Ha ah, jangan terkejut ye, sebelum korang nak condemn MLM sila tahu betul2 dulu pasal MLM okay? MLM bukan Skim Cepat Kaya atau Program Tipu Orang tapi merupakan satu Plan Marketing yang memerlukan groupng yang besar untuk berjaya... PM aku untuk dapat ilmu okay. By the way, MLM yang ditolak dan dah dibuang terus adalah di sebabkan leader2 yang mula mengeksploitasi dan memanipulasi MLM dengan cara yang salah. Banyak lagi korang kena belajar, ecehhhh bangga kejap aku neh...

Dan ToneExcel adalah PROGRAM RUJUKAN KOMUNITI bukan MultiLevelMarketing okay. Kalau ada lagi yang tak paham atau rasa cuak atau apa saja sila PM dan WhatsApp... Biar kita rungkai satu persatu, okay?...  Mungkin anda pernah terjumpa orang yang salah, so mari kami semua di #BisnesJaya betulkan. okay?? Alright??


REZEKI 9/10 adalah melalui PERNIAGAAN. So tak salah walaupun kita dah kerja makan gaji dan masih nak kumpul duit. Perniagaan ini boleh dilakukan oleh semua orang, AKAN TETAPI...haaaa ada AKAN TETAPI OKAY....Akan tetapi sebelum kita meniaga, kita haruslah belajar ilmu meniaga ni. Meniaga ni bukan kerja yang senang, kalau ada yang rasa senang Alhamdulillah, tapi sejujurnya ilmu untuk meniaga tu perlu. Kejujuran adalah paling p[enting dalam perniagaan, lepas tu service, membuka pasaran dan bermacam hal lagi....

Dan bagi sesiapa yang nak join Program Rujukan Komuniti WOWW TuneTalk ToneExcel sila WhatsApp 017-9529158. Ini adalah PROGRAM BUAT DUIT YANG SANGAT SEMPOI

BISNES PROGRAM RUJUKAN KOMUNITI WOWW TUNETALK TONEEXCEL
Ni yang second, first dulu RM210


Income meniaga malas lak nak update, kang jadi riak pulak....Nak DROPSHIP sila WhatsApp 017-9529158 okay.

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS