BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, September 30, 2015

Membuat Catatan

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah bernafas lagi saya di sini. Hakikatnya saya sendiri tak tahu apa yang nak ditulis. Saja nak mengupdate BLOG yang sekian lama dipinggirkan. Dulu, hari2 sayik melayan blog tapi sekarang terlalu busy untuk mengupdate blog...

Rasanya life aku pun dah makin okay. Sejak akuy menggunakan ToneExcel, hidup pun dah rasa bermakna. Sesiapa yang belum join ToneExcel dan nak tahu pasal ToneExcel WhatsApp la 0179529158 atau 0199978458. Kalau korang nak tahu ToneExcel ni program buat duit.. Sapa2 yang lama sangat dah menganggur tu boleh la join Program Buat Duit ni...Income boleh cecah ribu riban kalau rajin.

Okayla itu sahaja 8untuk hari ini...wassalam dunia

Tuesday, September 22, 2015

Terima Kasih Kak Diana Rashid

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah tengah nak update blog ni.... Huhu TQ kak Diana sebab mengingatkan saya untuk UPDATE BLOG. Okay sebenarnya kak Diana tengah nak kumpul semua blogger2 yang dia kenal dlm satu group. Alhamdulillah sangat la sebab dengan usaha Kak Diana ni kitorang blogger2 ni dapat merapatkan ukhwah sesama kita kembali. Capri aka BUBU, Eyma The Vivi, Mikez, Damez, Roselina, Kak Azz, Kak Maiyah, Mish Lolipop, Cik Tomato, Cik Epal blablabla....

Okay la, otw nak balik dari Tanah Merah
Chiao people!!!!

Tuesday, September 1, 2015

‘Kalau bangsat tu pergi, kita tak bangsat’

Bila Tun Dr M bersuara




Alhamdulillah masih ada orang yang bijak dan berani untuk menyuarakan suara rakyat.... Masih terbayang saat Tun Dr M menjadi pemimpin, semua menyukai pentadbirannya kerana dia seorang pemimpin yang berjiwa rakyat... Walau bertahun2 krisis dia dan arwah Tuk Guru, tapi mereka berdua di lihat seperti pergaduhan adik beradik dan keduanya mampu memimpim rakyat denga baik... Rasanya di Malaysia ini hanya 2 orang pemimpin itulah yang menjadi kebanggan rakyat di Malaysia ini...

siapa itu???

BLOGGERS