BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, September 7, 2009

MODERATORS @15 YANG AKU KENAL




Assalamualaikum.....

Tiba2 aku rase nak bercakap sal mods yg aku kenal kat @15.
Herm,start sejarah yg aku kenal dorang,time tu AF musim fes lagi.
Time tu salu aku npk kat tv Ojah,Kayu8,mods lak,TheNone,ZtaJonet, AhPai...banyak lah otai2 yg aku engat2 lupa neh..
Festaim aku tgk dorg,cambest je.Cam dah lama kenal,tp bese lah aku time tu
leh dikatakan budak2 lagi.
Then aku menapak ke depan dan masuk ke kehidupan @15..ekeke~
Time tue x silap aku AF3 kowt..tahla.T la aku try tanya mods bila la aku
daftar sebagai peng'cetez' @15 neh.Kat sini aku x dapat nak taruk pics
moderators @15 coz mmg aku xde pics dorg,kecuali if ade
yg nak tlg letak..hik3..
Erm ni aku taruk nama2 mods yg aku engat..
If ade yg x tertulis tu, ampun yee...
Gipun aku neh short-term memory ket~hik3



Man Petir aka MP,Tun Bear aka Nila Utama, Ciku, ADJUST, Coleslaw, Ketfire aka Djeket, Frappucino, KatVond aka KatMoss, Chireo, Pesal, Sensei, PinkyMe, cikZura aka Kacoi aka Zura, Qenari aka Qenotysaurus, miss_el aka elle,bai aka nur,:cem256:,TheNone,Ah Pai,dakHeart, Hipokiutsgt, ZtaJonet, cikkipas aka cikki, (cikkaren, dolly, lolly, ijau, princess-mods trial..sempat la aku kenal jap), MatDehe, z1m,hitten, ciputz, snekplet, zaTTara
Memori ngan dorg mmg aku akan sentiasa kenang la.
Espeseli ngan sensei lu, siyes aku giler2 sedey dia nk g,padahal nk tuko depart. je..ahakz.
Then pinkyme,best tol borak ngan dia..cam kawan je.
Then bro KetFire.Bg aku mmg sgt best dia,kekdg time cet ase
ckp ngan abg aku lak.Ada 1 time tu,aku story sal illness aku.
Pendgr yg setia tol,siap suh aku tabah lg..thanx bro~(loorr ketfire neh akak ke,tipu aku edup2..wakakaka)
Pesal sentiasa best,juz kekadang cam poyo je aku ase bila time dia cam layan x nak layan je msg aku..hahakz.(eh pesal ade lg la..ekeke)
Chireo sgt baek,and today aku npk dia cet,p aku xde wit.Lame giless xcet ngan ye.
Dulu aku sdh gak coz tgh time nk rapat ngan ye,ye kena tuko dept.
Skang aku tataw lak whether still dept. lama @ kembali bersama kitorg..
Bear skang da jd NU,p tah la if dia still engat time cet ngan aku dedolu.
JuraQen nie skang salu gak aku cet ngan dorg(mmg plg banyak ngan dorg la)...kena je masa. (agak rapat lak aku ase ngan dorg..ehekz,pasan)
KatM ngan Bai bebeh aku salu gak,p x kerap la..xde wit laks time dorg..isk3
:cem: ngan cikki pn same..best je...sonok sembang ngan dorg.Dulu adeke
aku cakap :cem: to Rosma,hahakz..puas dia deny..hik3..
Adjust...lupa lak ada ke aku cet ngan dia ye??hehehehe..
Adjust antara mods otai,dia antara mods yg aku taw minat bola,(idung dia mancung kan3??hehe)
Herm,trial mods lu aku salute gak la dorg ngan keramahannya..hahahakz. Besela,menawan hati cetez.engat g dlu,pakat jawab salam,satu msg pown x tggl.. hahahaha....Bagus2..p mane dorg ah?? Begitu gak ngan z1m,hitten,zaTTara,snekplet,ciputz..dimanakah anda skarg??



Gitulah antara kenangan aku ngan dorg..Skang time ada masa aku
cet la gak.Besela,aku bukan org kayes..asek2 nak cet.
Gipun, masa pown x salu ade,time free n ade wit,cet la aku.
If xde,skod je la..tu pun if sempat.hehehe~

Mungkin sampai bila2 aku akan tetap menjengah @15..sukar la
nak tgglkan coz banyak ngat memori..xkesah la if xde org
kenal aku,asalkan aku ase selesa je chat ngan dorg.
Thanx all the mods coz korg dah menceriakan hidup aku.
Even aku taw korg pun cari makan je,but still korg bg kata2
yg bagus tuk sedapkan ati kitorg n sgp la jd kawan kitorg kat @15..



>>>maaf tertinggal lak>bosensem,sbonez,dakArab...mods yg xpenah pown aku cet except sbonez..ada gak cet,hehe<<< >>>bosensem ialah bos seme moderators di @15<<< >>>dakArab suda menjadi pelakon berkaliber di program ALAMAK!!!<<<

13 manusia nak cakap mende kat aku:

chipsmore said...

sy baik gak ngn sensei dulu...dy call sy "sis laling" n sy kol dy "bro laling"..ehehe...

de gak la mod yg favvy sy..ramai gak...heee..

miss chekleen said...

hehehe...
sy pggl die sei..haha..
kekadg bro sei..
tp papeun sy pggl mesti die jwb..
miss him a lot~~

miss chekleen said...

sempat lg edit post..hik3..

capri said...

loloololol..
tak kayes??
sob sobss..
jgn la ckp camtu..
aku lg trase tak kayes..
huhuuhuhuh..

~Kak AZZ~ said...

seb baik chekleen tak perasan akak kat piptin tu ekekeke....tp kalau perasanpun buat2 tak nampak je la ekk....ihikk...


p/s: akakpun dh lama tak skodeng piptin....mlm td sempat skodeng kejap je....kehkehkeh...

miss chekleen said...

capri>sah2 aku mmg xkayes capri..uhuk


kakAZZ>bila tu kakAZZ?kakAZZ ni otai gak la ye?
owh,cet kt @15 tanak ajak org eh...
xpe2..hik3~
>>same la kakAZZ,pgskodeng gak neh...hahaha~<<

capri said...

so aku lg sah tak kayes la kan..
uwaaaaa......

ArmaniWhite said...

mod haziel igt tak?hihi.. frapucino & elle org yg sama..

miss chekleen said...

capri>xpe ko still blaja,mmg xkayes(jujur x aku..haha)

nami>mod haziel?x engat la..ooo,frapp n elle org same ea?tq 4 d info..

Nilautama said...

assalamualaikum..

chakkk!!!

tengah2 aku taip ape ntah terkeluar lak entry dari ko chekleen..maceh ko still ingat aku gak hehehe..

selamat memblog ler ek... ;)

Anonymous said...

ciku tu cikkipas..ahahaha..
ketfire tu kak djeket..hehehe..
nape lupa sorang ni..gua otai wehhh..

camna adik leen leh lupa haku yang hebat nih...dah la letih cari prospek kat ipoh padang wehh...
tapi ni la cabaran jadi agent..

gua,adjust da don juan de marco..

bonezz,jgn lupa misi kita..haha

jejak legend sampai dapat..

bosshensem:jgn ingat kitaorang mudah lupa ya wahai anak muda..

mp:jgn lupa buy beger aku wehhh..

miss chekleen said...

waalaikummussalam bearrrrrr...

laaaarrr...kat sini upenya,aku engat entry mana la ko komenn..hehehe..

thanx alot bear masuk blog tahpape aku neh..len kali masuk agi yer..ekekeke...

muah2 bear
(bear insyaAllah aku akan engat semua mods2 yg aku cet kat piptin,tp kalu ko kompem je aku engat..pomis)

miss chekleen said...

e eh ada la bro ejas.....
kalo x nampak kompem ada bakat nak jd patimah juleng...muahahaha

thanx masuk blog neh ye..


(ish kena edit balik neh,cane leh termiss)

siapa itu???

BLOGGERS