BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, September 16, 2009

A NEW DAY HAS COME

Salam world...
Sempena da nak raye nie,Ramadhan pown x lama da nak abes...
aku telah mengambil keputusan nak wat pembaharuan la sket.
So,ada la aku ejas2 lam blog nie,then aku tambah pape yg patut..
Then aku telah menukar layout blog aku kepada sesuatu yg lebih suci nampak..ahakz.
Gipun aku nak cari ketenangan,tp blog nie macam nak gambarkan perasaan aku yg tgh serabut lak.
So,aku pun letak la sumthing yg agak menenangkan hati aku.
Agak2 korang ok x layout baru blog aku neh?

8 manusia nak cakap mende kat aku:

Mr.Chenta said...

smart2 ;)
amek kat mana template ni?
mcm mana ubah template tapi yang lain tak ilang?

maksud kita
dulu pernah tukar template
pastu widget2 semua ilang
huhu

miss chekleen said...

hehe maseh..
try kat www.pyzam.com
seme layout blogspot lawa2.

widget mmg akan ilang.
tp kita kan ada akaun tuk seme2 tu such as shotmix n kotak lagu tu.
so juz add balik je la.
tp engat dload dulu yg asal,so followers akan still ada.

paham ke x??hehe..

mikez . aryana : said...

kalo loyout ni ada gmbo dabel cis bege lagik santek dan santek dan santek sgtttttt... heuhue

maiyah said...

nice.. nice.. i like.. really like.. mmg citarasa akak ler.. camna nak padamkan blah atas yg ada link pyzm tu yek.. taknak ada nama pyzam kat atas cam blog akak tu.. plzzzz bagitau ;)

~Kak AZZ~ said...

wahhhhh...........terasa cam tengah berlari2 sambil nyanyi2 dengan shah rukh khan lak.....ekekekeke.....

kuch...kuch hota hai......pyar mohabbat....


nice....tenang je....

miss chekleen said...

aryana mikez>>t aku carik layout ada gambo dabelciz bege,ak bg kt ko...owrait?
xpown ko mtk prof wat tuk ko...huhuhu~

maiyah>>kak maiyah,mmg taleh buang,mmg ada.ala xpe la,bg pyzam pemes ket..byk berjasa tu..hehe

kakAZZ>>haha..kakAZZ,tanak ah lagu industan...lagu raye la...

ArmaniWhite said...

sedappppnyaaaaaa...mata memandang layout nih.. mesti totoi suka..kakaka..

miss chekleen said...

hahaha nami neh..
maseh..
kem salam totoi ye...
>>>totoi pakai baju melayu kaler pe nt?ekeke<<<

siapa itu???

BLOGGERS