BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Saturday, September 25, 2010

JUM SINGGAH RANCANGAN CHEKLEEN BELIEVE IT OR NOT

Hebat tak..hebat tak tajuk?kui3..kunun je la..tapi macam unbelievable jugalah mende alah neh..Tadi chekleen berblogwalking la.Beselah blog pun kena bersenam,kang dia malas terus tak update entry baru..huhu..Chekleen jalan-jalan pastu terjumpa blog ciktom. Dalam entry dia ada cerita pasal jantina/sex laptop.Kita dapat tahu sama ada laptop kita neh lelaki ke perempuan.Cepat-cepat usha bawah






























































































































=



=



 http://www.emocutez.com

BOO!!!hehe..dah jumpa pun..Tahniah tahniah..









http://www.emocutez.com
ini cara-caranya..tumpukan perhatian 





1) Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"


2) Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti). save as = love u.vbs


3) Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u.


4) Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan? (Buka volume sekuat2nye ye)


5) Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....


Chekleen telah selesai menyiapkan tugasan neh dan hasilnya laptop chekleen
http://www.emocutez.com
PEREMPUAN
hehe..suara sebijik macam suara operator talian.
Anggun2 gitu u..huhu

So sape2 yang nak tahu jantina laptop tu silalah buat step ni ye.
Thanks to cik tomato coz sudi berkongsi maklumat ni..

4 manusia nak cakap mende kat aku:

syabab daif said...

waah...mantaplah kan,teknologi semakin canggih;)hehehe,,,nak kenal jantina laptop pun boleh;)hehehhe

miss chekleen said...

tu la pasal..huhu..
da try ke?

nak tegelak dengar,tapi teruja gak la..
kalo sore laki lagi beh..haha

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu2 mention nama cik tom..hehe..cik tom pnye lappy pompuan gak..ngeh3..

miss chekleen said...

welcome ciktom..
laptop chekleen ngan kakak chekleen pun pompuan..tp yang kakak chekleen slow skit tone dia..haha

siapa itu???

BLOGGERS