BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Saturday, September 18, 2010

Selamat Hari Raya ke 19

Selamat Hari Raya dunia Maaf Zahir Batin..





Minta maaf atas segala silap,kekasaran bahasa dalam blog dan sebagainya.Tahun ini,raya kali ini macam kosong.Bukan sahaja pada aku,tapi pada seluruh adik-beradik aku especially Abah aku.Sunyi.........................Sepi.Memang perasaan sunyi datang.wujud dalam kesenyapan .Kadang-kadang bila lihat kuih raya pun kekosongan itu datang.  http://www.emocutez.com    Raya tahun ini,satu gambar pun aku tak snap.memang takde la gambar aku melaram dengan baju raya.Aku tiba-tiba terasa seperti sangat tabah..crying-crying tears,no la,tapi hati rasa macam kena tindih batu besar.Aku tak tahu macam mana nak buat,menjerit ke,menangis ke,melaung ke...macam tak lepas.Habis-habis aku dengar lagu Bila Cinta-Gio.




Raya 2010,aku pun tak pasti aku beraya ke tak.Makan kuih raya,tapi takde ketupat.Lemang dengan lontong tak dapat rasa tahun ini.Pemangkin nak raya memang langsung takde.Aktiviti kitorang yang diketuai Abah aku,mengecat rumah time raya..hahaha...First raya je kitorang pergi beraya rumah sedara.Dah la kereta vios habis kena langgar...sobss.



Tapi aku takde la nak cakap malang,dosa tu..cuma musibah la.Takpe ini ujian untuk keluarga kami..Itu sahaja cerita hari raya 2010 aku..nak kongsi-kongsi pun dah takde apa nak cakap..wassalam.

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS