BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, September 26, 2010

thanks for this AWARD!!!!

okay,first of all saya sangat mengucapkan trimassss
buat  eddyboyz86 kerana telah memberikan
AWARD CREATIVE kepada saya..uhuk terharunya..
http://www.emocutez.com


mengikut perkiraan Qamari la,ke nak guna kalendar
Masihi..errr apa-apa je la kan,saya telah mendapat award yang
ke 3..






Seikhlas hatinya saya ingin memuji-muji beliau kerana
cara beliau memberi award ini sangatlah best..hehe.. http://www.emocutez.com
cuba tengok kat shoutmix,siap tulisan telabik lagi..
pusing-pusing mata kawe baca.huhu..tapi unik kan.





Saya telah meninjau blog eddy untuk mengambil award.
Siap ada pengertian yang sangat mendalam untuk award.
So immpresive..
   




serius chekleen rasa sangat teruja bila membaca pengertian award ni,
semangat giler..err semangat waras chekleen nak siapkan entry
untuk award ni.

http://www.emocutez.com 




Rasa macam nak buat cantik-cantik je walaupun sebenarnya tak tahulah macam
mana nak buat..huhu
http://www.emocutez.com



AWARD CREATIVE BLOGGER dari




http://www.emocutez.com
pengertian award melalui kata-kata eddy 
:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.



6 orang yang bakal dihadiahkan
cik-arekyn
mish lollypurp
ASY
AZH
capricorn
dik zaza 

6 manusia nak cakap mende kat aku:

Tomato Gurl's Life said...

tahniah2..cik tom dpt award ni tp xpublish lg..hehe

miss chekleen said...

hehe..
mekaseh ciktom.. :)

diraja22 said...

tahniah3.. mmg layak le..

miss chekleen said...

haha..mekaseh2 diraja..
terangkat dah chekleen..kui3

amie said...

da amek.mekaseyyy.. :)

..:akyn:.. said...

yeah.. akyn dpt... teng yer chekleen :)

siapa itu???

BLOGGERS