BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, February 21, 2011

SAYA NAK JOIN BLOGLIST NELLY THE STRANGE!!!!


Calon Contest : CHEKLEEN
Di Tag Oleh : nonoy91
Tukang Buat Contest : nelly the strange

          Okay, macam minit mesyuarat suda bha, huhu..Actually aku di tag oleh nonoy91 untuk sama-sama join contest ni..Macam best okay, satu lagi orang yang macam paham-paham je aku minat kat kartun Emily The Strange.So dengan segan silu, ramah mesra dan sopan santunnya aku buat la tag contest ni.

        Sape-sape yang terpikat hati tengok entry aku ni dan rasa macam nak join boleh klik link nelly kat atas atau  tekan sini. Blog Nelly ni sangat simple dan sempoi, dan aku dah follow dia..tahniah chekleen.

         Sebenarnya dalam contest tu ada kategori Otai, Sempoi, Cool..haishh tak taw la aku nak join yang macam..macam semua je nak..huahuahua, beselakan susah nak pilih-pilih ni, kalau orang bagi lain pulak, ye tak..huhu

         Okayla, syarat-syarat penyertaan klik sini ye..

    MANGSA TAG
ASY

6 manusia nak cakap mende kat aku:

nelly said...

Thanks join .
Nelly masukkan kategori Sempoi .
=)

" MiSs WuNny " said...

thx tag cy ^^v

farah wahedda said...

ok thnkz...saya akn join jge hehe

miss chekleen said...

Nelly: welcome..
Okay, nice :)

miss chekleen said...

MiSs WuNny:welcome :)

miss chekleen said...

Farah Waheeda : welcome, okay :)

siapa itu???

BLOGGERS