BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, March 13, 2011

MODERATORS @15 YANG KU KENAL V (MISS LARA SOUL D PERFUME)

Assalamualaikum korangggg...


Semoga semua sihat sentiasa ye.Okay, entry yang akan agak skema ye.Saya di sini mahu promote perfume yang di jual oleh cik Laara kita ni.Korang kalau chatters @15 tentu korang kenal Miss Lara atau Ambuk kan..hehe..ambukkkk..kakaka..Okay sudah, asyik nak buli mods je dak chekleen ni..mahap.Sebenarnya lama dah Miss Lara ni buat blog ni, dia jual perfume, I don't really know the detail whether dia buat ke, syarikat dia ke apa, just saya nak tolong promosikan perfume yang di jual di blognya.Kat bawah tu link dia.


Bagi sesiapa yang nak tengok gambar ke, harga dia ke, sila klik link tersebut.Nak ambil url gambar tak boleh plak, so korang just klik link nak tahu details ye.Dan ini just for serious buyer only, okay.Oh..lupa nak cakap kalau korang tempah banyak korang akan dapat diskaun..wuuuu...

Okay take care all

2 manusia nak cakap mende kat aku:

ArmaniWhite said...

Lara ni mod baru eh? da lama x lepak @15..huhu..

miss chekleen said...

Hyeeeeee =)

Hrmm, lara ni nak kata baru pun tahla, zaman gincoo..kak Nami kenal gincoo kan?ala, ambuk tu la.

siapa itu???

BLOGGERS