BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, March 4, 2011

MY HEARTBEAT (DUP DAP DUP DAP)

Hye semua...


Ini entry terbaru, tentang hati chekleen (dupdap dupdap). Takde la, actually chekleen telah join heartbeat sebab chekleen tengok semua orang pun masuk heartbeat. Dengar cite heartbeat bukan competitor Nuffnang, so chekleen pun masukkan la heartbeat ni. Korang nak join gak ke? Tekan la gambar kat bawah tu, senang je, sama je macam korang daftar Nuffnang dulu. Harapnya Nuffnang tak tarik status glitterati chekleen, (but I think not).


klik gambar kalau nak join




Dia punya gambar pun macam comel je, pink..cute je..huhu..Chekleen baru mencuba heartbeat ni, susah nak detail banyak-banyak coz chekleen pun tak tahu sangat.Nanti dah ada perkembangan dia, chekleen bagitahu lagi next entry.

So sape-sape yang nak join klik je gambar hearbeat kat bawah ye..thank you





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS