BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, April 24, 2011

Koranggggggggggggg!!!!!!!

Hye sangat-sangat kat korang....

Entry ni aku nak tulis sangat pasal aku rasa teruja tengok pengunjung yang sudi masuk ke blog ni sepanjang aku takde. Nak letak link nama sorang2 susah la plak, kang ada yang tak tertulis naya je..huhu.Serius la, kadang rasa teruk sangat life aku kadang tu.Tah hape yang jadi aku pun tak taw.Nak kata boring.....ada lappy, leh gak layan cite korean, jepun, omputes.Blog aku ni cam dah takde hape kadang tu, banyak mengarut je (dah nama blog sengal chekleen)..Kalu pasal review bola ke, retis ke aku tulis kat blog satu lagi, sebab kat situ aku cadang nak tulis lam english je..quote:practice makes perfect, so aku kena practice la tulis lam english, kang berkarat.Lgipun, kat sini aku anggap personal life and opinion la, untuk kawan-kawan.Buat simple je entry..Kang ngantuk plak korang (agaknya baca kau merapu tak ngantuk ke..prasaan tol)..Okay stop, aku rasa nak makan burger KFC ni, tadi lepas maghrib beli.Sempat la pekena chicken chop, cess, menjilat bibir betul.


tiba-tiba=Aku suka Jang Guen Suk sebab dia sebaya ngan aku, pastu dia hensem..boleh tak?ehehe 

My Hero

JANG GEUN(KUN) SUK

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS