BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, July 2, 2012

MODERATORS @15 YANG KU KENAL (The Last Episode)

Alahai, last episod..Macam karangan atau cerita bersiri je hah..Okaylah straight to the point, senonye esei ni aku dah lama tulis, 2 Mei 2012 lagi lepas hari karpet @15 last lagi aku dah karang. Dah lama sangat dah tapi aku tak sempat nak up..Asyik lupa je, tahla. Kadang aku bukak blog, memang aku lupa terus pasal esei ni, tapi bila baca ase nak up..Memandangkan dah lama sangat diam dalam laptop, segan jugak aku nak up, tapi biarlah memandangkan aku nak tutup cerita @15 dan moderatorsnya. Bila korang baca feeling2 la kononnya baru semalam @15 tutup ye, hohohoi. ^_^

30 APRIL 2012

The last episode...

Lepas ni aku dah takkan menaip pasal moderators lagi.Walaupun tajuk moderators yang aku kenal, hakikatnya aku tak pernah jumpa dorang face to face pun. 30 April merupakan hari penutupan @15. Rasanya lama dah aku menjadi cetez, tapi aku tak pernah bosan melayan @15 yang aku panggil karpet. Nama chekleen sendiri aku cipta sempena fifteen. Last day hari tu aku sempat berborak dengan cem red dan syea.  Pada hari last 30 April tu, semua mods chatting, mintak mahap, buat pengakuan. Aku tak sempat nak snap pape, blur je. Mata aku duk hadap je kapet. Nak menaip pun aku tak tahu nak cakap apa. Tapi sempat jugak beberapa mesej aku in. Perasaan aku sedih ada la kot, tapi more of missing something. Sedih mungkin sebab aku tak dapat lagi sembang ngan dorang. Kalau nak jumpa kat luar, memang takkan terjadi. Bff aku pun aku pun aku jarang dapat jumpa. Maybe aku akan rindu moderators @15..... Tapi bila penutupan fiftin tu memang kelako je aku ase. Ye la, aku ingat kot la ada pape. Tapi keluar ayat je. Punyala lama, hari ni pun tak habis lagi.






Bersambung::

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS