BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Saturday, December 29, 2012

MIRWANA - Itu Ini Begitu Begini dengan lirik






Best lagu ni, lagu Melayu yang ketuhanan, yang sangat best di dengar jarang aku dengar..eheh, pelik plak ayat. Selalu lagu-lagu ketuhanan yang best, yang agak layan di telinga remaja lagu Indonesia. Macam lagu-lagu Ungu, aku suka sangat.. Lagu andai ku tahu, syurgamu antara feveret aku dan macam-macam lagi...Mungkin ada lagu kat Malaysia yang macam ni, tapi aku taktau kot (promosi kurang ke)..seingat aku lagu Alhamdulillah Too Phat memang terbaik la...Then untuk tahun 2012, nak habis tahun dah pun, aku terdengar lagu ni kat TV...Jangan ingat nasyid je boleh dakwah, lagu Rabbani dulu pun best hape, Pergi Tak Kembali...sesape yang macam tak dengar lagi boleh la dengar lagu Mirwana ni...

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS