BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Wednesday, October 21, 2009

MODERATORS @15 YANG AKU KENAL II(edit_maap seme)



Salam2 seme sekalian alam...

Totoi,momok,butet,bubu pown leh bace entry nie tuk isi masa lapang.

So,entry ni aku nak feeling2 kesyahduan la sket speseli kat zura yg nak resign nt..cess geram aku.
Tahniah zura coz ko akan menamatkan zaman kelusahan dan kesaikoan ko nt kat kapet
dan bersama2 ngan incik pirdi akasah.
cikZura,jura,kacoi,scarletJ,hape tah satu la nick.
Zura ni aku kenal time hitz dulu.time tu dia jaga kapet ngan miss_el.
2 manusia ni la yg salu melayan pangai dakbaek aku dulu..(dakbaek???keh3)
dulu nama aku kat @15 doraLEEN,skali dorg pggl aku dora.
cam nama beskut lak,hoh.so,aku cakap kat zura ngan el,pggl je la leen,huhu.
Kat @15 aku salu cet ngan hipo dakhat qenoty pinkyme sensei bear.
kdg2 aku ekut zura,el(el tu frapp kan?) masuk piptin,kitorg
pown smbg balik cet..huhu.
Sian gak kdg2,time dorg stat kapet,mods je ckp2 lam tu.
aku ngan rela hati dan baek ati masuk la teman.ekeke.
Dulu...........dulu zura baek wok,kira baek la drpd skang..muahahaha.
n aku engat zura ni makcik bekas cleaner astro.
gaya dia cakap ada ala2 inesen,then ada gak gaya2 makcik.
xlama lak ada gaya2 omputis.ala2 cam makcik2 yg pasan hebat omputis..muahahahaha~
skarang baru aku taw jura ni sebenonye scarletJ mesia yg gojes(puji tu,cpt banje..kakakaka)
topik aku salu sembang ngan dorg lu topik sal cite HOUSE,CSI,GREY's ANATOMY.
kekdg sembang sal buku cite...(hoh zura ko da bace ke buku P/S I LOVE YOU ngan
IF YOU COULD SEE ME NOW??)
if ko engat aku pomot buku tu kat ko dulu.

Qen.....Qenari,Qenotysaurus....
Qen nie aku kenal time kat @15..salu time2 tgh malam la.
Sgt2 baek k n sgt2 peramah.
Dulu aku engat dia ni nenek yg da xde gigi...
mulut lak muncung2,pakai baju asek bekemban cam org zaman dedolu..kakakaka
ehehehe,aku suka chat ngan Qen nie coz senang nak sakat ekeke.
Then time skang dia sip ngan jura,aku lagi la leh go on ngan dia.
x sangka sekepala gak pangai dia ni even kunun cam baek la..peh...
okeh,po ur info..cikQen adalah sgt sumelll...
time cet ngan Qen,aku suka gak sakat dia coz dia nie cam redha je la..ahahah
x cam jura asek nak melawan je.
tp if korg sakat2 dia lelebih kang,kompem dia ngajuk..huehuehue..
tp rileks,cam aku cakap  dia nie redha je..kah3..

erm aku maseh tertanya2 la,pe tu x sabi Qen???? :p

Bai...nur....
bai neh dulu aku engat dia nie laki..yela kan 'bai'.
engat lak gelaran lama aku,kekeke.
dedolu aku neh treasurer,kawan2 aku seme pakat pggl aku bai bombai.
time tu standart 6.
time form 5,aku dapat gelaran tu sekali lagi,hoh.
so,bila aku start cet,aku pasan la ada org nama bai.huhu..
even dia tuko ler nick hape pown,aku mmg da lekat pggl dia bai,huhu.
bai time aku cet xkira la dulu ke skang ke,same je.
pesen bai neh,ala2 skema,then bila da cukop masa mamai gilerr dia dtg la.
hah,time tu la beh kalo nak cet ke nak kacau ke,nak sakat dia ke.
tebiat dia ni suka hye2 org,xkira cetez @ retis yg kuo kat tv..hahaha..
stakat yg aku pasan,dia nie suka sgt tgk iklan haji mustapha
ngan sketsa ac yg anak derhaka tu..
hahaha,mungux je...aku pown kekdg cam terikut lak..peh.
hah,satu lagi bai neh suka becerita,,huhuhu..
kisah2 lampau...yg syahdu,yg lucu,yg maneh..
pointnye???besela,nak capai cet riban2 la beb..muahahaha.
(nurbai...wish ur mum get well soon.mak aku da ok beb)


okeh,3 org mods ni je la aku cite lu.nak cite seme tak larat lak.
tok mods laen jgn terasa ati lak,aku sayam korg seme.
all op u has been in mai laip po 3 years.






6 manusia nak cakap mende kat aku:

capri said...

qenit baekkk??
euwww..
huahuahuauha..
nenek tade gg??
cam nk matik aku gelak..
wkakakak..

miss chekleen said...

kah3....
shhhhhh...dediam taw cap,skali qen tajang aku..wakakaka

capri said...

qenit tajang ko??
ilek je..
bukan kuat pom..
kakkaka

ArmaniWhite said...

Totoi takleh baca..mama totoi je ni tlg bacakan..muehehe..

PROFkusut said...

qen nk kawen dah ke??
;)

miss chekleen said...

capri>>size qenit agak besa ket dari aku okeh...opkos tegolek gak aku kena tajang ngan dia nt..hahahak

nami>>mama totoi silakan baca..hehe

prop>>erkKk prop(editted)
(p/s:jgn pecaya gossips..hehe)

siapa itu???

BLOGGERS