BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, October 19, 2010

ANUGERAH BLOGGER HARAPAN DARI BLOGGER BERNAMA SHAHIZAN

SILA LIHAT AWARD CHEKLEEN


First of all,chekleen mau ucap trimas buat shahizan coz bagi award ni..
sangat hebat terasa diri ini pasal 2 kali dapat award ni..dasat taw i rasa..

Slogan kenapa korang suka blog MEMORI SEORANG MUDA
Entahlah,aku dapat award ni dari shahizan..aku skod blog memori seorang muda ni..
Leh aku cakap NICE SIMPLE and SEMPOI..okayla kan..kalo nak skod leh,best je blog ni.

Reaksi korang lepas dapat anugerah ni?
Opkos la I teruja U..it is flattering...ekeke.
(kira cam ada bakat la untuk aku berblog,harapan tu okeh)

TAG 15 kawan blogger yang lain.
bagi aku semua layak...sape yang macam takde lagi leh amek award ni dari aku
dan sila gitaw kat komen...anda memang layak okeh.


terima kasih shahkiera87 kerana sudi memberi award ini..

sekian wassalam

2 manusia nak cakap mende kat aku:

$h@h_Izn@n said...

salam chekleen tq reply shahnya tag..hu shah tgh cari entry yg kmu tag shah ni huhuh tolong3...

miss chekleen said...

owh sori baru balas tak pasan lak..hehe

shah tgk link ni eh, ada tag nama shah, sila wat ye

http://misschekleen.blogspot.com/2010/10/tag-mencari-identiti-blogger-bernama.html

siapa itu???

BLOGGERS