BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, October 11, 2010

GET ON BOARD!!!STOP CHILD ABUSE!!!

Biar chekleen translate sempena ini blog BM..
HENTIKAN PENDERAAN KANAK-KANAK!!!!
MARI BERSAMA-SAMA MENENTANG KEGIATAN DURJANA INI


REPORT CHILD ABUSE: this number 15999

Assalamualaikum..(aik baru nak bagi salam ke kak?)

Sempena nuffnang melancarkan program band!!!child abuse atau penderaan kanak-kanak ni,
chekleen dengan bangganya menukar banner iklan ads nuffnang chekleen kepada
Show Charity Ads..Biar kita sama-sama berjuang untuk kesedaran
terhadap insan lemah ni.
WE ARE MALAYSIAN,SHOW THE WORLD OUR LOVE!!!
Anda semua tidak perlu keluarkan duit pun,hanya tunjukkan banner
stop child abuse ini.
Kenapa??masih berfikir,tak apa chekleen tidak memaksa.
Semua atas kehendak sendiri,akan tetapi chekleen 
merasa sangat berbangga dengan tindakan nuffnang untuk memberitahu
tentang kesedaran terhadap penderaan kanak-kanak..
Ya,mungkin anda masih belum nampak keadaannya..tapi rasanya
kebanyakan dari kita,ahhh semualah
pernah melihat bayi yang dibuang dalam tong sampah,kanak-kanak didera-mental dan fizikal,
kanak-kanak dipaksa mengutip derma,menipu,
banyak lagi..Hati saya begitu tertarik untuk membantu nuffnang dan UNICEF
dalam menyokong kempen ini..


jom survey gambar untuk tatapan hati dan air mata













Bayi,kanak-kanak kena cucuh puntung rokok yang masih menyala,
bayi kena pukul sampai mati oleh kekasih mak dia,
bayi kena bagi makan racun tikus,
kanak-kanak kena pukul oleh ayah tiri,
dan terlalu banyak yang TELAH BERLAKU DI DEPAN MATA.


oh ye,anda tidak akan dibayar jika mempamerkan banner ini kerana 
banner ini adalah banner sokongan kepada aktiviti masyarakat.
Banner ini bukan seperti banner iklan yang anda tayangkan..
but for me ............................................
just see my banner.. hee 



10 manusia nak cakap mende kat aku:

eka said...

terharu doe (:

miss chekleen said...

hukkk..time kaseh...
sila lap ingus tu

fendi_scropio said...

menjemput anda ke belog saya untuk menerima award;
http://blogfendi86.blogspot.com/2010/10/my-first-award.html

amira zakiah said...

sedih2...nak tisu!

miss chekleen said...

tenkiuuuu fendi..okeh nanti ye..g skod dulu..

miss chekleen said...

aisehhh amira...hukkk...jangan nangeh kuat2 ye,baby sebelah umah nak tido...sobss..

sokong la kempen ni ye,tak tukar ads takpe,wat entry je pun ok..ehehe

Poyaty said...

ohhh, mmg sedeh lah tgk, sbb budak2 x tau nk defend diri sendiri. TSKTSK

miss chekleen said...

a ah kan poyaty..budak2 mana tahu pape..bukan dia tahu hak diorang pun...lagipun dorang sepatutnta dilindungi bukan di dera..

justshare said...

Saya amat setuju 100%...anda memang seorang yang prihatin.

miss chekleen said...

thank you justshare.. :)

siapa itu???

BLOGGERS