BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Saturday, October 23, 2010

NOR SHAHRUL IDLAN TALAHA~MAN OF THE MATCH

MARI MARI MENGUCAPKAN TAHNIAH UNTUK PASUKAN KELANTAN!!WEEEHUUUU!!

Chekleen sangat gembira menyaksikan perlawanan bola sepak Kelantan melawan Kedah.Serangan-serangan kencang dorang,pehhh..dan tahniah kepada Shahrul Idlan pasal jadi MAN OF THE MATCH,yeayy!!!
nor shahrul idlan talaha

Shahrul Idlan ni dia punya serangan banyak taw,tapi gagal..last-last,GOAL!!!!!jugak..memang mengancam giler la..tak silap chekleen dalam 10minit terakhir kan?ke kurang?Tapi dalam minit terakhir la..Debar-debar dah tadi..dan tahniah juga untuk Khairul Fahmi,penjaga goal Kelantan yang hebat lagi hensem.Kalau lah dia tak jaga gawang betul-betul,mesti ada goal dari Kedah.Fuhhhhh...selesai..Tahniah kepada semuaaaaa pemain pasukan Kelantan pasal main dengan sangattt hebat!!(chekleen taknak ulas panjang-panjang kali ni pasal chekleen taw semua orang tengok tadi kan).Maka ini bermakna sekali lagi Kelantan akan bertemu dengan pasukan Negeri Sembilan,ehehe..Wan Jamak jangan segan-segan nak bertembung dengan Kelantan lagi ye.

Wan Jamak:Sathia,bejumpo lagi kito yo..Pekabo ee jang?
Sathia:Kawe sehak jah We Jamok..Tunggu la nati kito jupo pade.

Tajuk tu saje letak nama Shahrul Idlan pasal dia sumbat satu goal kepada Kelantan..So resultnya

KELANTAN 1   KEDAH  0

Jum kibar bendera!!






Lagu bola sepak Kelantan
Olek olek olek

Sumbat gol sumbat gol
Olek olek olek
Sumbat gol sumbat gol

Kito anok kelate
Bako oghe berani
Bilo masuk pade
Kito gomo sengoti
Kito gomo sengoti..


 


TAHNIAH JUGA KEPADA PASUKAN NEGERI SEMBILAN PASAL MENANG
Walaupun di tempat sendiri mereka kalah dengan Johor,tapi mereka bangkit kembali.(berapa eh goal dorang dapat?)

Dan kepada pasukan Kedah dan Johor,tahniah juga untuk anda.Perlawanan menjadi sengit pasal anda merupakan lawan yang sangat hebat,terutama Kedah dalam melawan Kelantan.memang susah perlawanan tu,tapi rezeki berpihak kepada Kelantan.

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!

2 manusia nak cakap mende kat aku:

muhammad amirul masiran said...

sejarah final taun lepas berulang
hahahahaha

miss chekleen said...

itulah yang kita harap dan nantikan...
tapi macam dah di agak..mesti kelantan jumpa negeri 9..hoho~

siapa itu???

BLOGGERS