BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Friday, November 5, 2010

TAHNIAH KELANTAN THE RED WARRIORS JUARA PIALA MALAYSIA 2010!!!!

TAHNIAH BERJUTA-JUTA LIMAU NIPIS UNTUK PASUKAN RED WARRIORS @ PASUKAN KIJANG


Maaf pasal entry tentang bola sepak di mana Kelantan telah menang game ni terlambat pulak chekleen up..Macam ada yang tak kena je kan..huhu..(chekleen masih setia pada RED WARRIORS!).. Chekleen sempat tengok ulangan je pada 31 Oktober (match pada 30 Oktober 2010), kat ASTRO..terima kasih ASTRO..macam-macam ada!!Memang berbaloi tengok dan bagi fans red warrior yang sanggup gi Stadium korang memang tak rugi la..Game best,dorang lawan semangat walaupun ada la terasa ketidakpuashatian bila ada player N9 tarik tangan Akmal Rizal(kalau tak dah 3 gol Kelantan dapat)..takpe tu namanya takde rezeki.Pastu orang duk sebok-sebok pasal kaki Aidil kena tendang.Tapi time aku tengok takde kekasaran pun,dia just nak tekel bola..Jap-jap aku hampir lupa dah ni(tu la kau chekleen,pas tgk match kat tv hari tu taknak terus tulis)..Sebenarnya time Kelantan lawan Kedah chekleen macam terasa Kelantan akan lawan N9 di final..Sama cam bila Johor FC kalahkan N9 kat N9,chekleen tetap rasa N9 akan bertemu Kelantan..(macam mana tu?)..E eh,ada cite neh,korang tau tak Badri siap cakap dia mimpi pegang Piala Malaysia..hehe..Hebat woo,siap mimpi,dah memang sah betul..dan chekleen sebagai rakyat Kelantan bangga sangattttt bila akhirnya Kelantan dapat menggenggam Piala Malaysia..yeah!!!!!Teamwork, kepakaran, setia, coach yang best..membentuk team Red Warrior yang hebat..Maaf la entry chekleen duk puji-puji ni, kalau anda tak suka leh skip dan baca banyak lagi entry lain dalam blog ni.Chekleen just bagi pandangan dan apa yang chekleen rasa tentang final piala Malaysia 2010 ni..TAHNIAH Shahruain untuk N9/Hairuddin Omar dan Ahmad Badhri Radzi untuk Kelantan..DEMO HEBAK!2 goal yang diperoleh semasa second half menggambarkan betapa Red Warriors begitu bersemangat untuk menggenggam Piala Malaysia untuk tahun 2010 dan melunaskan impian semua penyokong mereka..tenkiu la boh,kawe suko bena doh ni...Dan walaupun macam-macam masalah yang dihadapi sepanjang menuju kegemilangan ni(Sathianatahan kan kena gantung jap),tapi semangat dorang...hukk..sedih jap..Team yang mantap,serangan dahsyat,pertahanan hebat,dan chekleen harap mereka tidak lalai dan tidak angkuh dengan kehebatan mereka.

Jum layan gol..yeah!!!
(malam bersejarah bagi penyokong Kelantan=30 Oktober 2010) 



nak download goal ni?klik bawah ye

download & baca selebihnya yang lagi best 

sempat aku menilik di blog ni sambil tengok gambar-gambar pojaan ati kawe..ada Indra Putra,ada Farhan,ada Syed Aney,semua la..pahtu ada gambar Farhan sain otograf ko peminat..waaaa..nok gokkkk...




 sapo tu???glemer kejap pok dio lam blog chekleen..keh3..


kalu pok2 Red Warriors neh masuk blog chekleen,tego-tego la dale shoutmix tu deh..ekeke (koya meta) 

Tahniah juga kpd Shahrul Idlan Talaha pasal dapat anugerah Pemain Paling Bernilai 2010 selain turut merangkul Penyerang Terbaik 2010 menewaskan pencabar terdekat yang merupakan penjaring gol terbanyak Liga Super, Mohamad Ashaari Samsudin dari Terengganu dan Khairul Fahmi Che Mat diangkat sebagai pemenang dalam dua kategori iaitu penjaga gol terbaik dan pemain muda terbaik.B.Sathianathan pula mendapat anugerah Jurulatih terbaik..Tahniah..hahah..chekleen bangga..






2 manusia nak cakap mende kat aku:

apik pehe said...

wahhhh..suka sgt bile klate mene..
meremang bulu roma apik bile tgk puak2 klate sanggup konvoi rmai2..siap kibar bendera lg dari klate ke selangor

miss chekleen said...

hahaha..baso yo doh apik..
puah ati kae..
tu namonyo semangat..hehehe
apik tok gi skali ko?
ko apik ni ore pehe?

siapa itu???

BLOGGERS