BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Thursday, March 10, 2011

Bila Harimau Mengaum dan Aku MERAJUK

Hye semua..

Merajuk?huhu, memang merajuk pun, aku dah merajuk dengan televisyen pasal tak tayang perlawanan bola Harimau Muda (Malaysia) melawan Pakistan. Sepatutnya tadi ada dia tayang, kira live la tengok kat tv. Nak g Pakistan aku tak reti cakap Arab. Kalau Assalamualaikum ke waalaikumussalam tu boleh la. Sebenarnya tak de la betul-betul aku merajuk, tapi kecewa sebenarnya tak dapat tengok. Kesnya pasal Pakistan takleh wat liputan pasal perlawanan bola tu.huhu..Terfikir gak aku, read more
nanti ada tak macam ulangan yang selalu-selalu astro buat? Ke memang terus takde? Tapi aku nak mengucapkan tahniah buat Malaysia atau skuad Harimau Muda pasal bermain dengan hebat dan mampu mencipta kejayaan. Kalau nak suruh aku ulas pasal prestasi diorang, bagi aku mantap la. Diorang muda lagi, so tangkas, laju dan penuh dengan tenaga. Masa aku tengok diorang lawan kat Malaysia hari tu, memang kagum la. Skill diorang boleh di asah, cara passing bola tu pun kena kawal sikit momentum bola tu. Dorang sepak laju giler, pastu tenaga tendangan pun kuat. Memang macam ni la yang kita nak, tapi skill pun perlu. (aku ulas tentang apa yang aku tengok masa diorang lawan kat Stadium Shah Alam hari tu). So, skuad Harimau Muda salah satu pasukan bolasepak yang akan aku sokong selain skuad Red Warrior. Result perlawanan Pakistan menentang Harimau Muda tadi adalah 0-0, dan mengikut agregat menunjukkan Malaysia menang 2-0.Tahniah.

2 manusia nak cakap mende kat aku:

nuriz said...

harimau tak merajuk tapi pakistan tu ada masalah teknikal pulak sebab tu tak boleh nak siarkan secara live.lemah betui le. Tapi gumbira jugak sebab Malaysis menang

miss chekleen said...

tu la pasal..sedih sejam sebelum nak start game dah sedia nak tengok..haha.
tapi betul..tahniah Malaysia, menang gak

siapa itu???

BLOGGERS