BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Saturday, March 12, 2011

Sesi merapu sebelum balik

Assalamualaikum...

http://www.emocutez.com
Hurmm, entahla la hape jadik ngan lappy aku ni..haishh..Bukan apa, asyik berkelip2 je, sakit mata plus sakit jiwa okeh..Dah puas aku duk ejas kepala lappy aku ke posisi yang baik, aku ase dah habis posisi dah aku buat. Kesian giler kan, dah la impian aku nak dapatkan Blackberry Torch 9800 dari contest Nuffnang tak dapat, pastu 
read more
aku terlepas hadiah yang aku menang dari contest ninasyakina, tapi takde rezeki aku kan. Aku sebenarnya tak kesah pun aku join pape menang ke tak, hehe, kalo tag tu macam takat nulis 2,3 patah okay la beb. E eh, lupa aku nak bagitahu, hari ni bapak aku, adik aku dan kakak aku datang, so nanti aku akan
ikut dorang balik kelate la nanti. Banyak benda la pulak aku nak bawa balik nanti, tulah ngada ngat nak bawak banyak barang. Hurmm, nanti aku dah balik kampung memang tak lah agaknya aku bw lagi, dah la tenet takdek (streamyx), kalo guna berukbeng pung slow semacam je, kalo berlumba ngan siput pun siput leh menang okeh.Eh, rasanya tak de apa dah kot..hehe.Tapi sebelum aku balik aku nak update entry banyak-banyak dulu, kalau korang nak baca silakanlah ye..nak suh aku balas bw nanti sikit2 boleh la kot,depends page korang berat ke tak..hehe..okay, jumpa next entry dalam masa beberapa minit or jam nanti..tata, muahh

0 manusia nak cakap mende kat aku:

siapa itu???

BLOGGERS