BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Sunday, July 24, 2011

SHOUTMIX..nape kau?

Masalah pulak dengan shoutmix aku neh..tahla, nape dia tetiba takleh bukak blog orang lain.Ke memang korang letak link lain..sudah-sudah la wat keje spam..kadang ase malas nak bw kes ada yang macam tu la. Aku punya la semangat nak gi balas bw, tengok2 link tahpape..skang pula shoutmix blog aku cam salu error nak masuk blog orang lain. Sejak aku guna lappy kakak aku ni, memang aku tak bw la, lain la kalo aku guna lappy aku, papehal aku tahu la nak ejas cemane.So. aku curi-curi update la post aku ni, sebab aku rasa stakat update blog takde hal. Kayla, take care all.

2 manusia nak cakap mende kat aku:

EkaBukanMakcikKau said...

Hai kau , lame dah tak gi belog . Aku rasa kali terakhir aku gi belog lapan belas tahun lepas kan ? Haha . i belog lapan belas tahun lepas kan ? Haha . Kau kenal aku lagi dak ni ?

miss chekleen said...

weii eka...giler tak kenal makcik jamban..hahaha...susah la skang guna lap orang, lap lama dah rosak bagai, maleh nak baiki...tak sampai lapan belas tahun la, sejuta tahun je pung..cepat gi praktis mengira.

siapa itu???

BLOGGERS